Μετάβαση στο περιεχόμενο
2102231624 - Δωρεάν μεταφορικά άνω 50€ - Τιμές χωρίς ΦΠΑ
2102231624 - Δωρεάν μεταφορικά άνω 50€ - Τιμές χωρίς ΦΠΑ
Οδηγός Αγοράς για Γερανοζυγούς

Οδηγός Αγοράς για Γερανοζυγούς

Οι βιομηχανικοί γερανοζυγοί χρησιμοποιούνται για την ζύγιση κρεμασμένων φορτίων. Στην βιομηχανία συχνά εμπλέκονται πολύ βαριά, ενίοτε ογκώδη φορτία, τα οποία δεν είναι πάντα εύκολο να τοποθετηθούν σε ζυγαριές για τον προσδιορισμό του ακριβούς βάρους. Οι γερανοζυγοί που αντιπροσωπεύονται από μια ποικιλία μοντέλων, με διαφορετικό εύρος και ικανότητα ζύγισης, προσφέρουν μια λύση για το πρόβλημα του τρόπου ζύγισης ενός μη κανονικού υπερβολικού φορτίου υπό βιομηχανικές συνθήκες.

Οι γερανοζυγοί μας έχουν μεγάλες, ευανάγνωστες οθόνες. Οι μικρότερες κλίμακες γερανών μας έχουν εύρος βάρους μέχρι 50 κιλά και μια φωτεινή οθόνη που μπορεί να διαβαστεί με σαφήνεια από σχετικά μεγάλη απόσταση.

εφαρμογες γερανοζυγων

 

Με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές τους, ο τομέας εφαρμογής των γερανοζυγών είναι ευρύς: η βαριά βιομηχανία, η κατασκευή, η μεταφορά, η ναυτιλία, διάφοροι τύποι ελαιοτριβείων και εργοστασίων κλπ.

Ορισμένοι γερανοζυγοί έχουν και την δυνατότητα να λειτουργούν μέσω τηλεχειριστηρίου το οποίο έχει και οθόνη. Χάρη στο τηλεχειριστήριο υπερύθρων, σε επιλεγμένα μοντέλα, οι γερανοζυγοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συνθήκες. Επίσης η δυνατότητα άθροισης των μετρήσεων των γερανοζυγών επιτρέπει την προσθήκη πολλών φορτίων, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια συνολική μέτρηση.

Η στιβαρή κατασκευή των γερανοζυγών τους καθιστά ιδανικούς για βιομηχανική χρήση. Ο παράγοντας ασφάλειας είναι το πόσο ισχυρότερο είναι το σύστημα από ό, τι συνήθως χρειάζεται για ένα προβλεπόμενο φορτίο. Η μέγιστη προστασία υπερφόρτωσης ασφαλείας είναι 400% σε όλες τις κατηγορίες βάρους. Ορισμένα μοντέλα ζυγών γερανών έχουν συντελεστή ασφαλείας υπερφόρτωσης 5 και προστασία υπερφόρτωσης 500%.

 

Η ασφάλεια είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, επειδή οι γερανοζυγοί λειτουργούν συνήθως όταν υπάρχουν και πολλοί άλλοι εξοπλισμοί και μηχανές. Είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι ο γερανοζυγός έχει εγκατασταθεί σωστά σύμφωνα με τους κανόνες και τις απαιτήσεις του κατασκευαστή και ότι λειτουργεί επαγγελματικά από κάποιον εξοικειωμένο με τη χρήση γερανοζυγών.

εφαρμογες γερανοζυγων

 

 

Επόμενο άρθρο Οδηγός Αγοράς για Δυναμόμετρα Νewtonmeters