Μετάβαση στο περιεχόμενο
2102231624 - Δωρεάν μεταφορικά άνω 50€ - Τιμές χωρίς ΦΠΑ
2102231624 - Δωρεάν μεταφορικά άνω 50€ - Τιμές χωρίς ΦΠΑ

Εγγύηση

Εργοστασιακή Εγγύηση:

Παρέχουμε εργοστασιακή εγγύηση 1 έτους για τυχόν ελαττώματα που προκύπτουν από προβλήματα σχεδιασμού ή παραγωγής. H εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώματα που προκαλούνται από φθορά χρήσης, ακατάλληλη χρήση, αποθήκευση, επισκευή ή μεταφορά. Εντός της περιόδου εγγύησης, θα επισκευάσουμε ή θα αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν δωρεάν. Για ελαττώματα που προκύπτουν εκτός της περιόδου εγγύησης, θα καταβάλουμε προσπάθειες για την επισκευή του προϊόντος είτε δωρεάν είτε με ελάχιστο κόστος. Εξαίρεση αποτελούν οι γερανοζυγοί Eilon που έχουν εργοστασιακή εγγύηση 5 έτη.

Επεκταση Εργοστασιακής Εγγύησης +1 ετος για τα προιόντα Insize:

Τα προϊόντα Insize υποστηρίζονται από την ειδική μας 2ετή εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι επεκτείνουμε την περίοδο εγγύησης του κατασκευαστή (συνήθως 12 μήνες) σε ολόκληρους 24 μήνες, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς! Προσφέρουμε αυτήν την εκτεταμένη εγγύηση επειδή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων Insize, χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία μας ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος.

Εξαιρέσεις εγγύησης:

  • Ολοι οι αντικαταστάσιμοι αισθητήρες οργάνων δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Αυτό περιλαμβάνει κάμερες ενδοσκοπίων, αισθητήρες μέτρησης σκληρότητας, αισθητήρες pH μετρητή και παρόμοια αντικείμενα.
  • Γερανοζυγοι: Επιπλέον, οι γερανοζυγοί που έχουν υπερβεί το όριο υπερφόρτωσης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή δεν καλύπτονται από την εγγύηση.