Μετάβαση στο περιεχόμενο
2102231624 - Δωρεάν μεταφορικά άνω 50€ - Τιμές χωρίς ΦΠΑ
2102231624 - Δωρεάν μεταφορικά άνω 50€ - Τιμές χωρίς ΦΠΑ

Κωδικοί IMPA

Οι κωδικοί IMPA, γνωστοί επίσης ως κωδικοί της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακής Αγοράς (IMPA), είναι ένας τυποποιημένος σύστημα κωδικοποίησης που χρησιμοποιείται στη ναυτιλιακή βιομηχανία για την αναγνώριση και ταξινόμηση εξοπλισμού και προμηθειών πλοίου. Αναπτύχθηκαν από τη Διεθνή Ναυτιλιακή Ένωση Αγοράς (IMPA) για να διευκολύνουν τις αποτελεσματικές διαδικασίες προμήθειας και την επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτητών πλοίων, προμηθευτών και αγοραστών.

Οι κωδικοί IMPA αποτελούνται από έναν αριθμητικό αναγνωριστικό με έξι ψηφία για κάθε είδος, μαζί με την αντίστοιχη περιγραφή. Αυτοί οι κωδικοί καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένου μηχανημάτων, ηλεκτρικού εξοπλισμού, ναυσιπλοΐας, εξοπλισμού ασφαλείας, εργαλείων, ειδών κατανάλωσης και προμηθειών. Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς IMPA, οι ναυτιλιακοί επαγγελματίες μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν συγκεκριμένα είδη και να διασφαλίσουν την ακρίβεια και τη συνέπεια στην προμήθεια και τη διαχείριση αποθεμάτων.

Οι κωδικοί IMPA είναι ευρέως αναγνωρισμένοι και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στη ναυτιλιακή βιομηχανία, καθιστώντας ευκολότερη την επικοινωνία και την εκτέλεση επιχειρήσεων μεταξύ αγοραστών και προμηθευτών. Αυτοί οι κωδικοί επιταχύνουν τη διαδικασία προμήθειας, βοηθούν στη μείωση των σφαλμάτων και βελτιώνουν τη διαχείριση αποθεμάτων, με σκοπό την επίτευξη πιο αποδοτικών λειτουργιών στον τομέα της ναυτιλίας.